ČLANSTVO

UMPS godinama radi na osnaživanju preduzetništva među mladima. Naše edukativne aktivnosti, koje smo realizovali u saradnji sa partnerima koji su eksperti u svojim oblastima, pohađalo je više stotina mladih privrednika i onih koji su zainteresovani za teme preduzetništva, razvoja poslovanja i poslovnih veština. Okupili smo mrežu uspešnih mladih ljudi koje redovno informišemo o novostima u oblasti privrede i prilikama koje im se nalaze na raspolaganju u zemlji i inostranstvu. Ostvarili smo partnerstva sa najrelevantnijim organizacijama, kompanijama i poslovnim udruženjima kako bismo zajedničkim snagama radili na osnaživanju preduzetništva, preduzetničke kulture, i podržali mlade u njihovim poslovnim poduhvatima.

Stečeno iskustvo i uspeh u višegodišnjem radu na ovim pitanjima, omogućili su nam da osmislimo programe članstva u Udruženju mladih privrednika Srbije, koji su potpuno prilagođeni specifičnim potrebama mladih privrednika. U ponudi se nalaze tri različita paketa, a više informacija o njima pronađite ispod.
			

Paketi članstva između ostalog obuhvataju:

Napredne edukativne aktivnosti

Redovne edukacije održavaju dobro poznati predavači i preduzetnici koji imaju iskustva u temama relevantnim za mlade privrednike i preduzetnike. Osim naprednih aktivnosti, članovi UMPS-a imaju prvenstvo učešća u redovnim edukativnim aktivnostima kada se mesta popune.

Učešće na networking događajima

Članovi UMPS-a imaju priliku da kroz tematske događaje umrežavanja upoznaju uspešne preduzetnike i u neformalnoj atmosferi razmene iskustva i čuju korisne savete. Networking događaji su i prilika za članove da se međusobno upoznaju i prošire svoju mrežu.

Benefit program i druge pogodnosti

Benefit program predstavlja portfolio firmi koje nude popuste i druge pogodnosti za članove UMPS mreže. Među našim partnerima možeš pronaći benefite za mnoge usluge i proizvode koji su neophodni svakom preduzetniku.

OSNOVNI

50€
Godišnje

Mesečni newsletter

Učešće na 12 radionica

Pristup benefit programu

Pristup UMPS Facebook grupi mladih privrednika.

50€

Godišnje

ČLAN

180€
Godišnje

Poseban mesečni newsletter za članove

Učešće na 12 radionica

Pristup benefit programu

Networking događaji

Podrška u pronalaženju partnera

Podrška u oglašavanju

Postaješ član Skupštine UMPS

Mogućnost biranja za Upravni odbor

Pristup UMPS Facebook grupi mladih privrednika.

180€

Godišnje

PARTNER

2000€
Godišnje

Afirmacija brenda kao kompanije koja podržava razvoj mladih.

Predstavljanje partnera kroz komunikacione kanale UMPS i na događajima UMPS

Promocija aktivnosti partnera u skladu sa ciljevima UMPS kroz kanale Udruženja

Prostor u mesečnom newsletter-u.

Član paket za 15 zaposlenih

Pristup UMPS Facebook grupi mladih privrednika.

2000€

Godišnje

Postanite deo uspešne mreže i uverite su u kvalitet našeg programa članstva. Ukoliko ne budete zadovoljni u prvih mesec dana, UMPS Vam garantuje povraćaj novca.

Upoznajte se sa našom politikom privatnosti

Partneri