CEATEC

CEATEC (China European Economic and Technical Cooperation Association) je udruženje za kinesko-evropsku ekonomsku i tehničku saradnju koje je osnovano 2000. godine od strane Ministarstva privrede NR Kine. Glavni zadatak udruženja je promocija i istraživanje potencijala saradnje između Kine i Evrope. 

Kao nacionalni partner CEATEC-a za Srbiju, UMPS radi na promociji i podsticanju saradnje između srpskog i kineskog privrednog sektora. Podržavamo srpske kompanije koje žele da izvoze svoje proizvode u Kinu, otvore predstavništva u Kini ili traže investicije i partnerstvo među kineskim institucijama i investitorima. U ovom cilju UMPS organizuje poslovne posete Kini, kao i putovanja na velike međunarodne sajmove i konferencije. 

U saradnji sa CEATEC-om napravili smo međunarodnu platformu za povezivanje kompanija iz Evrope i Kine - http://www.chinaeuropebiz.com/ na kojoj srpske kompanije mogu napraviti svoj profil i promovisati svoje poslovanje, kao i izraziti svoje poslovne potrebe. 

Za više informacija o organizaciji poslovnih putovanja i savetovanju o poslovanju u Kini, molimo vas da pošaljete upit na mejl: natasa.skrbic@umps.rs