Aktivnosti

#UMPSOnline Druženje sa liderom, gost: Miloje Sekulić, Co-Founder & E-PR Director Homepage

					

Njegova priča vezuje se za sam početak interneta, bavi se komunikacijom i poseduje decenijsko iskustvo u radu sa multinacionalnim kompanijama. Diplomirani inženjer, a novinar po vokaciji. Miloje Sekulić, Co-Founder & E-PR Director Homepage agencije biće gost još jednog UMPS Druženja sa liderom.


Miloje je poznato poslovno lice u Srbiji. Kao vlasnik “Internet agencije” bavio se konsaltingom, a kao direktor Sektora za online PR, u McCann Erickson Public Relations agencije radeći za kompanije Coca-Cola, Carlsberg, Telenor, Toshiba, HP, Eurobank EFG i mnoge druge, postavio je temelj E-PR struke u Srbiji.


Bio je glavni i odgovorni urednik najčitanijeg poslovnog magazina 2005. i 2006. godine - “e magazin”. U junu 2012 godine sa partnerima pokrenuo je „Homepage Creative. Digital“, gde se sa nekoliko stručnih agencija udružio u jednu, veliku.


Član je Udruženja poslovnih konsultanata Srbije, Društva Srbije za odnose sa javnošću i jedan od osnivača Srpske asocijacije menadžera. Miloje je “Certified Management Consultant”, jedan od ukupno 10 međunarodno sertifikovanih konsultanata od strane međunarodnog udruženja poslovnih konsultanata ICMCI u Srbiji.


Osvojio je sva bitna priznanja za internet marketing u Srbiji. U maju 2016. Društvo Srbije za odnose sa javnošću dodelilo mu je nagradu za izuzetan doprinos u razvoju struke “Srđan Đurić”.


Na narednom Druženju sa liderom biće reči o svemu onome što ste želeli da saznate, a niste imali koga da pitate.


Diskutovaćemo o izazovima, šansama, ali i o uslovima za privrednike u Srbiji. Pored priča iz poslovnog sveta, biće odgovora na najvažnija pitanja koja interesuju preduzetnike: - kako početi? kako uspeti i koliko se razlikuje preduzetništvo od karijere u korporaciji?


Imaćemo prilike da se upoznamo, da učimo jedni od drugih i pokušamo da jedni drugima pomognemo u rešavanju izazova.


Druženja i dalje organizujemo online, a sam događaj rezervisan je za 30. jun u 18h.

Prijavi se ili postavi pitanje Miloju i budi deo još jedne inspirativne priče.