Aktivnosti

UMPS Webinar - Kako biti prvi na Google-u? Gost: Nenad Pantelić, SEO & PPC Specialist

					

Još jedna UMPS Online radionica je pred nama, a ovog puta organizujemo je u saradnji sa Nenadom Pantelićem, SEO & PPC Specialist-om.


Nenad je stručnjak u oblasti optimizacije za internet pretraživače, vođenje kampanja plaćenog online oglašavanja, kao i u upravljanju sistemima za analitiku i izveštavanje.


Ova radionica se održava za članove UMPS-a, a svo svoje iskustvo stečeno u radu sa velikom brojem klijenata na tržištima Zapadne Evrope, Australije i SAD-a Nenad će podeliti sa učesnicima i naučiti ih kako biti prvi na Google-u.


Proći ćemo proverene tehnike i metode koje su dokazane kao uspešne, naučiti kako kategorizovati potrebe posetilaca sajta i kako pratiti učinak organske posete na mikro i makro konverzije. Jedan deo radionice će biti posvećen istraživanju ključnih reči i analizi konkurencije.


Učesnici radionice će imati priliku i da vide značaj arhitekture sajta na SEO učinak, kao i anatomiju idealne stranice kategorije i stranice proizvoda.


Ova edukacija je idealna za one koji žele samostalno da se bave SEO marketingom, ali i one koji imaju sopstveni biznis i žele da budu sigurni u rad eksterne agencije koju su unajmili.


Radionica je otvorena svim članovima UMPS-a i biće održana u utorak 23.06. u 18h.

Postani deo Uspešne mreže i otvori mogućnosti poput ove!