Aktivnosti

UMPS webinar - Planiranje B2B prodaje, gost: Lazar Milošević, Key Account Manager @ Cube Team

					

Kako da unaprediš poslovne rezultate i stekneš nove klijente planiranjem prodajnih aktivnosti?


Bilo da pokrećeš svoju kompaniju ili si već uveliko preduzetnik sigurni smo da znaš koliko je prodaja bitan, ako ne i najbitniji deo svakog biznisa.


Veliko nam je zadovoljstvo da u okviru još jednog UMPS webinara ugostimo Lazara Miloševića, Key Account Manager iz kompanije Cube team koji će članovima UMPS-a održati trening i edukaciju iz oblasti prodaje, 21. četvrtka u 18h.


CUBE Team je savetnik i pomoć korisnicima prilikom donošenja odluka. Pored procene kreditnog rizika, izveštavanja i usluga monitoringa, bave se i analizama poslovnih tržišta, trgovinskim izveštajima i praćenjem konkurencije. Rešenja i prodajni alati koje nude namenjeni su velikom broju kompanija, bilo da je reč o FMCG sektoru, auto industriji, finansijskom ili transportnom sektoru, agro industriji, farmaceutskoj industriji i telekomunikacijama. 


Pričaćemo kako da dođeš do novih klijenata, kako da direktno nastupiš na tržištu i početak svoje kompanije ili karijere staviš u svoje ruke. Za one koji su tek uplovili u preduzetničke vode ili žele da nauče sve o prodaji i razvoju poslovanja, ovo je sjajna prilika!


Koraci koje ćemo proći:

* Analiza tržišta

* Kako definisati ciljnu grupu

* Kako segmentirati ciljnu grupu

* Pristup klijentima na osnovu podataka

* Načini komunikacije (Mail, telefon, itd.)

* Kako napraviti Data Driven Sales Team


Trening se održava samo za članove UMPS - a, ali i za one koji su izrazili želju da postanu deo Uspešne mreže.


Postani član i otvori nove prilike poput ove!