Aktivnosti

#UMPSOnline Druženje sa liderom: Vuk Guberinić, CEO @ Car:go

					

Aplikacija koja pruža mogućnost bezbednog online plaćanja i to uz znatno nižu cenu prevoza kroz gradsku gužvu u odnosu na klasičan vid transporta.


Sigurni smo da znate o čemu se radi i da je do sada većina imala priliku da se bar jednom nađe u Car:Go vozilu. Kako je Beograd dobio uslugu koja po kvalitetu parira popularnom Uber-u i ruskom Yandex-u, reći će nam niko drugi do čovek koji stoji iza cele ove ideje.


Vuk Guberinić, jedan od kreatora Car:Go aplikacije, školovao se u Americi i Italiji, a kako kaže pasionirani je basketaš i preduzetnik u duši sklon rizikovanju. Kao večiti optimista, Vuk rado prihvata izazove i ziveći i radeći u Srbiji, razvio je natprosečnu toleranciju ka riziku.


Imamo priliku da iz prve ruke saznamo kako se odvijao proces osnivanja inovativnog biznisa, sa kojim izazovima se suočavao i u kom trenutku je odlučio da se vrati iz Amerike i osnuje kompaniju u Srbiji.


Kako izgleda njegova karijera od Amerike do Srbije, startap ecosistem Srbije i koji su aktuelni trendovi u poslovanju pričaćemo u okviru još jednog Druženja sa liderom.


Pridruži nam se 14.05. u 18h.


PRIJAVI SE OVDE