Aktivnosti

#UMPSOnline Druženje sa liderom - Srpski proizvođači i preduzetnici

					

Internet danas više nema samo uticaj na poslovanje, već postaje neophodan za njegovo normalno i uspešno odvijanje.


Kakva je budućnost digitalizovanog poslovanja u svetu, u kojoj meri i na koji način privrednici u Srbiji treba da se posvete brick&click biznis modelu, sa kojim izazovima se suočavaju i kakve su šanse za izvoz proizvoda, možemo saznati u još jednom razgovoru sa domaćim liderima.


Zajedno sa Nikolom Stanišićem, osnivačem Šumske tajne, Đorđem Petrovićem, vlasnikom holandske konsultantske kuće Companies Connected i Ivanom Minićem, kreatorom podcasta Pojačalo i suvlasnikom servisa Moja pijaca, u okviru #UMPSOnline Druženja sa liderom govorićemo o ovim, ali i mnogim drugim aktuelnim tema za preduzetnike.


Đorđe Petrović, nekadašnji profesionalni sportista, a danas preduzetnik sa iskustvom i urednik serijala „Ja, preduzetnik“. Njegova interesantna i vrlo dinamična biografija kreće od toga kako je odlučio da pokrene svoj biznis, preko poznanstva sa Holanđaninom Erikom, projekata sa velikim svetskim kompanijama, sve do ideje da svoje iskustvo prenese mladima i pomogne onima koji nemaju mentora.


Nikola Stanišić je direktor i osnivač Šumske tajne, mladi i ambiciozni preduzetnik, koji je, nakon stečenog iskustva u porodičnoj firmi i vođenju nevladine organizacije „Mladi sa idejom“ uspeo da predstavi i osvoji domaće tržište novim proizvodom – namazima od šumskih pečuraka. Ubrzo nakon sticanja stalnih kupaca i partnera u Srbiji, svoje proizvode je uspeo da proširi i na police evropskih trgovinskih lanaca, sa željom da tako nastavi i na globalnom nivou.


Ivan Minić, dizajner, developer, project manager, konsultant u oblasti marketinga,uz to povremeno fotograf, snimatelj i voditelj podcasta. Čovek koji je sa samo 23 godine imao prvi online projekat u regionu i koji stoji iza velikog broja skupova o digitalnom i elektronskom poslovanju i marketingu. Radio je na preko 350 međunarodnih projakata, suvlasnik je servisa Moja pijaca i pokretač čuvenog foruma Burek.com.


Sa kakvim su izazovima Đorđe, Nikola i Ivan suočavali na svom putu, koliko i šta su morali da izgube, a šta su u međuvremenu naučili možeš da saznaš već 23. aprila u 18h na online Druženju sa liderom. Uz priče iz poslovnog sveta, prisustvom na ovom predavanju možeš saznati iz prve ruke šta je naše lidere motivisalo ili kočilo dok su gradili svoje poslove i svoje ime, kakvi su bili njihovi počeci, koji su bili njihovi strahovi, a na koju svoju veštinu su se oslanjali tokom čitavog procesa.


Radujemo se da čujemo kako oni vide poslovanje u narednom periodu i čekamo te da se pridružiš ovom druženju! 


PRIJAVI SE: https://forms.gle/Us1CDPvcBWYEPxhw8