Aktivnosti

#UMPSOnline webinar: Poslovna simulacija

					

#UMPSOnline webinar: Poslovna simulacija


Poslovne simulacije danas se naširoko koriste u čitavom svetu, kako bi donosiocima odluka pomogle da brzo i jednostavno dođu do najboljih mogućih rešenja za izazove sa kojima se suočavaju u poslovanju. Udruženje mladih privrednika Srbije vam daje mogućnost da se oprobate u jednoj od takvih simulacija i upoznate se sa alatom Coin&Fund.


Coin&Fund predstavlja edukativni alat koji korisnicima omogućava da steknu uvid u to kako odluke koje donose kao direktori virtuelnih kompanija utiču na poslovanje čitavog preduzeća i na taj način se priprema za buduće poslovanje.


Sa Biljanom Lazarević, aktivnim konsultantom sa liste Evropske banke za obnovu i razvoj za program ASB (Advice for Small Businesses), učesnici će imati priliku da otkriju sve pogodnosti koje pružaju poslovne simulacije. Višegodišnje iskustvo rada u privredi i bankarskom sektoru, Biljana danas primenjuje u radu sa brojnim malim preduzećima i edukaciji domaćih privrednika.


Nakon realizovanog webinara, koji je zakazan za 14. april u 18h, učesnici će nekoliko nedelja imati pristup platformi Coin&Fund kako bi se i sami oprobali u simulaciji i pripremili za drugu radionicu koja će biti organizovana u maju. Tada će učesnici imati priliku da sagledaju rezultate do kojih su došli korišćenjem ovog alata i od Biljane dobiju konkretne savete. Za učešće na webinaru možete se prijaviti popunjavanjem forme.