Aktivnosti

#UMPSOnline Druženje sa liderom: Bojan Leković

					

#UMPSOnline Druženje sa liderom: Bojan Leković


Svaki biznis sa sobom nosi brojne izazove i nepredvidivosti, ali upravo nas te neočekivane okonosti češto odvedu i do raznih inovativnih rešenja.


KupujemProdajem je danas sajt sa kojim su svi u Srbiji već dobro upoznati. Ipak, iza sajta koji broji više od 2 miliona posetilaca stoji raznovrsna karijera i višegodišnja priprema o kojima ćemo na #UMPSOnline Druženju sa liderom razgovarati sa Bojanom Lekovićem, osnivačem i direktorom kompanije KupujemProdajem.


Bojan je preduzetnik sa međunarodnim iskustvom poslovanja u Srbiji i Holandiji, koji je danas ujedno i predsednik Holandsko-srpske privredne asocijacije. Imao je veoma zanimljiv karijerni put, od akademske karijere do rada u firmi, i na kraju preduzetništva. Dugogodšnje iskustvo rada na razvoju različitih inovativnih servisa podstaklo ga je da započne sopstveni biznis i osnuje KupujemProdajem 2008. godine.


Na #UMPSOnline druženju sa liderom razgovaraćemo s Bojanom o njegovim počecima, razlikama između poslovanja u Srbiji i Holandiji, kao i o tome kako je KupujemProdajem postao jedan od najposećenijih sajtova u Srbiji. Druženje je zakazano za 9. april, potrebno je samo da se prijavite popunjavanjem forme.