Aktivnosti

#UMPSOnline aktivnosti u aprilu

					

#UMPSOnline aktivnosti u aprilu


Naša misija je da umrežavamo, edukujemo i kreiramo zajednicu uspešnih mladih privrednika i zato smo odlučili da svim zainteresovanim preduzetnicima u aprilu otvorimo program Uspešne mreže.


Želiš da iskoristiš vanredno stanje i stekneš nove veštine, znanja i tako se pripremiš za predstojeće poslovanje? Postoji način da vrlo jednostavno realizuješ zadate ciljeve, a sve što je potrebno da uradiš je da investiraš svoje vreme i prijaviš se da postaneš deo Uspešne mreže.


Ovog aprila organizujemo čak četiri sjajna događaja, a ono što se očekuje od tebe je da #ostaneškodkuće i pošalješ svoju prijavu.


Ko smo mi?

UMPS je neprofitabilno, nevladino udruženje koje predstavlja sinonim za preduzetništvo u Srbiji, i inkubator za uspešnu realizaciju preduzetničkih ideja. Kroz svoje aktivnosti pružamo podršku mladima, kako u vođenju sopstvenog biznisa tako i u napretku u okviru kompanija, u kojima su zaposleni. UMPS od 2013. godine uspešno realizujemo aktivnosti iz oblasti: edukacije, umrežavanja, podrške, promocije, inovacije i informisanja.


Koje aktivnosti ćemo realizovati u aprilu?


Druženje sa liderom - Bojan Leković

Na prvom u nizu #UMPSOnline Druženju sa liderom ugostićemo Bojana Lekovića, osnivača i vlasnika kompanije KupujemProdajem koji već dve decenije živi i radi u Holandiji. Bojan će sa tobom podeliti svoje bogato preduzetničko iskustvo i kako je KupujemProdajem postao sajt koji mesečno više od 2 miliona ljudi u Srbiji. Druženje je zakazano za 9. April - saznaj više.


Webinar - Poslovna simulacija

Želiš da sprovedeš neku poslovnu odluku ali ne možeš precizno da oceniš njene posledice? Poslovne simulacije su upravo tu da ti pomognu da doneseš odluku lako i bez rizika. Na UMPS webinaru 14. aprila imaćeš priliku da kroz edukativnu simuaciju testiraš svoje poslovne odluke i saznaš kako tvoje odluke kao direktora virtuelne kompanije utiču na poslovanje celokupnog preduzeća- saznaj više.


Podcast

Svaki događaj biće audio i vizuelno zabeležen, a pored toga ugostićemo i neke od najuspešnijih lica iz domaće privrede. Dok čekamo naredni, pozivamo te da preslušaš prvu epizodu UMPS Podcasta - Liderke koje nas inspirišu.


Druženje sa liderom - Domaći proizvođači i preduzetnici

Za kraj meseca, još jedno Druženje sa liderom. Ovog puta, tema je “Domaći proizvođaći i preduzetnici”, a direktno od renomiranih privrednika imaćeš prilike da saznaš sa kojim izazovima se oni susreću i na koji način ih prevazilaze, šta im predstavlja najveću prepreku i kako digitalizovati uslugu ili izvesti proizvod na strano tržište. Više informacija uskoro.Nastavljamo sa događajima i u narednom periodu, a samo za članove pripremili smo specijlani program. Obzirom na trenutnu situaciju, odlučili smo da probni period od mesec dana, produžimo do kraja vanrednog stanja. Deluje ti interesantno? Postani deo uspešne mreže - prijavi se!