Aktivnosti

Druženje sa liderom - Liderke koje nas inspirišu

					

Kako izgleda karijera liderki u Srbiji, šta ih motiviše i koje su to male tajne koje ih zapravo čine tako uspešnim?

Povodom nadolazećeg dana žena, odlučili smo da na događaju "Druženje sa liderom" ugostimo liderke koje svojim znanjem i uspehom mogu služiti kako primer mladim privrednicima na početku karijere, ali i onima sa iskustvom.

Druženje sa liderom ovog puta obeležiće hrabre, uporne i vredne žene koje su svojim zalaganjem i prateći svoje snove ostavile trag u domaćoj privredi, kao i mlade liderke čije karijere na samom početku obećavaju: 

- Mila Litvinjenko, vlasnik je kozmetičke kompanije AURA, njen osnivač i aktuelna kreatorka poslovne politike ove kuće. Godine 1996. odlučuje da pokrene sopstveni posao proizvodnje kozmetike. Korak po korak, bez straha od jake konkurencije iz inostranstva, Aura je rasla i razvijala se.

Aurini proizvodi danas mogu se naći i na tržištima Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Rumunije, Bugarske, Hrvatske, Grčke, Slovenije i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Kao mala firma sa samo 11 radnika na početku poslovanja, AURA danas zapošljava preko 100 ljudi.

- Žaklina Kušić je osoba čija je profesionalna karijera veoma duga i bogata, a čija su interesovanja od samog početka bila raznovrsna. Imala je prilike da vodi brojne neprofitne projekte za zajednicu i unapredjenja profesije,obrazovanja, kulture, medija, položaja žena i dece i upravlja kompanijama sa stoninu zaposlenih. Osnivač je AFA organizacije za osnaživanje žena i dečije filharmonije, vlasnik Lpt agencije za advertajznig i marketing komunikaciju, preduzetnik, ekspert za brending, inovatorka i pokretačica brojnih projekata i akcija.

- Tijana Stamenković, osnivač je i suvlasnik startup-a YoloBook.rs i marketinške agencije Zdra Branding. Svoj prvi posao pokrenula je 2017. godine i već sada vodi tim od preko 60 ljudi.

- Katarina Đurković, diplomirala je novinarstvo i komunikologiju i svoju karijeru nastavila u marketingu. Nakon, višegodišnjeg rada u agencijama prošle godine proglašena je za najboljeg polaznika edukativnog programa AcademIAA. Trenutno je zadužena za vođenje klijenata i osmišljavanje kreativnih kampanja u Nura agency.

Ideja događaja je da tokom panel diskusije, kroz osvrt na najvažnije teme dobiješ odgovor na pitanja: kako početi? kako uspeti? kakvi su uslovi za mlade privrednike u Srbiji? ali i kako izgleda dan jedne od najuspešnijih liderki u industriji?

Događaj je rezervisan za 10. mart sa početkom u 18:00h, u restoranu Lavanova, ul. Kneza Miloša 77.

Nakon panela, planiran je networking deo na kome ćeš imati prilike da se upoznaš sa timom Udruženja mladih privrednika u Srbiji i našim panelistinjama.

Učešće na događaju je besplatno, uz obaveznu prijavu. Za sve gošće, prvo piće je na račun UMPS :)

Prijavi se: https://forms.gle/tLbzvchUnBkAf7am9