Aktivnosti

Otvorene prijave za projekat “Osvoji svoju firmu”

					

Zadovoljstvo nam je da sa vama podelimo da su prijave za naš novi projekat “Osvoji svoju firmu” otvorene!


Ovaj projekat pokrećemo u želji da mladim ljudima približimo preduzetništvo i pokažemo im da prethodno iskustvo i finansije nisu nužno presudni faktori za vođenje biznisa. Mladi i ambiciozni ljudi starosti između 18 i 30 godina, okupljeni u timove od dvoje do petoro ljudi, takmičiće se kroz ovaj edukativni program kako bi baš oni “osvojili svoju firmu”.

Projekat je podržan od strane Sekretarijata za privredu Grada Beograda.


Tok projekta:

- Svake subote u periodu od 21.3. do 25.4. održavaće se edukativne radionice (izuzetak je subota. 18.4. koja se preskače zbog praznika) na teme koje se tiču pokretanja i vođenja biznisa

- Radionice će počinjati u 10h i trajaće do 15h. Raspoređene su u dva bloka od po 2 sata trajanja

- Učesnici će se tokom čitavog trajanja projekta pripremati za završni događaj na kome će žiriju predstaviti svoju ideju primenjujući znanja stečena tokom edukacije. Na završnom događaju će se odabrati pobednik projekta.


Pobedničkom timu sleduje:

- Podrška u osnivanju firme (pokrivanje troškova osnivanja)

- Mentorstvo predavača sa projekta u početnoj fazi poslovanja

- Članstvo u Udruženju mladih privrednika Srbije

- Besplatno korišćenje određenih usluga koje nude prijatelji projekta (consulting agencija Capernaum d.o.o, Impact Hub Belgrade, agencija za kreiranje i razvoj brendova Dimis, marketing agencija Infinite Media Group, turistička agencija RTW i drugi)

Prijave su otvorene do 15. marta. Sve što treba da uradite je da zajedno sa svojim timom popunite prijavni formular koji ćete naći ovde(link).

Više informacija o projektu možete naći na stranici projekti