O nama

Grupa mladih preduzetnika 8. novembra 2013. godine osnovala je Udruženje mladih privrednika Srbije (UMPS), sa ciljem doprinosa stvaranju poslovne klime koja bi mlade ljude podstakla da kroz pokretanje sopstvenog biznisa ostvaruju svoje snove.
	
UMPS je neprofitabilno, nevladino udruženje koje predstavlja sinonim za preduzetništvo u Srbiji, i inkubator za uspešnu realizaciju preduzetničkih ideja.
	
Kroz svoje aktivnosti, Udruženje nastoji da pruži podršku mladima, kako u vođenju sopstvenog biznisa tako i u napretku u okviru kompanija, u kojima su zaposleni.
	
Unapređenje zapošljivosti mladih ekonomski oporavak lokalnih zajednica, povećanje konkurentnosti Srbije i globalne prepoznatljivosti srpske privrede, samo su neki od razloga koji su podstakli tim od 20 preduzetnika da osnuje Udruženje mladih privrednika Srbije (UMPS).
			
Udruženje mladih privrednika Srbije već šest godina uspešno realizuje aktivnosti iz oblasti:

Edukacije

Kroz organizaciju radionica, seminara i konferencija, pružamo mladima mogućnost da usavrše svoja znanja i veštine, i na taj način olakšaju razvoj njihovih preduzetničkih poduhvata.

Umrežavanja

Mladim privrednicima omogućavamo međusobno povezivanje i kontakt sa stranim i domaćim kompanijama, i investitorima, uz posredstvo u ostvarivanju saradnje. Radujemo se novim saradnjama te naše kontakte nesebično delimo.

Podrške

Tokom čitavog poslovnog ciklusa podržavamo naše članove - pružamo pomoć u prikupljanju sredstava za rast i razvoj.

Promocije

Zastupamo interese malih i srednjih preduzeća, kako na nacionalnom, tako i na međunarodnom nivou. Učesnici smo raznih događaja koji za cilj imaju promociju preduzetništva i razvoj privrede.

Inovacije

Stvaramo nove mogućnosti za razvoj biznisa i saradnju kroz globalnu partnersku mrežu.

Informisanja

Našim članovima pružamo ključne informacije koje se tiču poslovanja, edukativne sredine i šansi.